Hotellopphold med alenetid

Et tilbud som har blitt svært populært i våre dager, er tilbud om barnevakt på hotellet. Dette gir for eksempel de voksne mulighet til å få alenetid. Dette tilbudet øker stadig i omfang, men foreløpig er det ikke alle hoteller som tilbyr muligheten. Da kan det være fint å vite at tilbudet barnevakter eller foreldre som hjelper foreldre, også finnes tilgjengelig på nett. Du kan enkelt klikke deg inn på nettsiden Barnevaktnett, der du vil finne en rekke barnevakter, dagmammaer og familier som har registrert seg. Du kan velge blant forskjellige typer barnepassere, etter hva som passer for deg og dine barn.

Familier kan hjelpe hverandre

Et av tilbudene som finnes på nettet, er dagmammaer, foreldre og familier som stiller opp som barnepassere. Det kan være mange årsaker til at de vil være barnevakter, men det er selvfølgelig ofte et ønske om å tjene noen kroner. Mange foreldre – gjerne aleneforeldre – har kanskje også tid til overs og egne barn som vil ha lekekamerater, og de ønsker seg kanskje et større nettverk.
Mange av de tilgjengelige barnevaktene er fleksible på tid. Noen stiller opp på dagtid, mens andre gjerne stiller opp på kvelden. Om du har lyst til å vite mer om tjenesten dagmamma søkes på nett, finner du denne kategorien enkelt under fanen «Dagmamma» på barnevaktnett.no. Her kan du også søke på byen du befinner deg i, for å finne ut hvem som er tilgjengelige der du bor fast eller befinner deg mens du er ute og reiser.

Registrer deg som bruker

For å benytte tjenestene til barnevaktnett.no, må du registrere deg med en egen bruker. Når du finner en barnevaktkandidat du tenker kan passe, kan du kontakte ham eller henne via e-post. Deretter arrangerer dere et møte, slik at dere vet om barnevakten passer for barnet ditt og om det er en match. Du bør også sjekke barnevaktens referanser, og kandidatene bør ha registrert at de kan oppgi referanser du kan kontakte. Det gjør det trygt for både deg og barnet ditt. Det er veldig enkelt og bruke disse barnevakttjenestene på nett, og du finner mer info her.

Hvis du klikker deg inn på nettsiden, vil du se at det er mange interessante barnevaktprofiler fra dyktige unge mennesker og familier som har registrert seg. Det er også mange av dem som gjerne vil skape en hyggelig opplevelse for egne barn sammen med andre barn.

Gjør reisen enklere

Enten du er på forretningsreise eller reiser med familien, vil du kunne få behov for at barna blir engasjert av en dyktig barnepasser eller en familie i et begrenset tidsrom. I mange tilfeller må man kanskje arbeide noen timer på dagtid, selv om man er på ferie eller på en kombinert familie- og forretningsreise. Da kan det være både betryggende og mindre stressende å vite at barna er ivaretatt – og kanskje også har andre barn å leke med. Det er ikke alltid det passer seg at barna løper rundt i resepsjonsområdet mens du er opptatt med andre ting.

Dette er selvfølgelig noe av bakgrunnen for at flere og flere hoteller tilbyr barnevakter via hotellet. Men der det ikke er et tilbud ennå, finner du altså Barnevaktnett som et svært godt alternativ.

Regelmessige reiser kan gi faste barnevaktavtaler

Hvis du reiser til samme sted med jevne mellomrom, er det fullt mulig at du kan finne en fast barnevakt i området. Kanskje må du prøve ut en barnevakt eller tre før du finner den som egner seg best. Men når du først har funnet en barnepasser eller familieforeldre som passer godt for dine barn, kan dere lage nye avtaler neste gang du befinner deg i området.

Barnevaktnett også for fastboende

Barnevakttjenestene på nett er selvfølgelig også et tilbud for deg som bor et sted. Alle barnevakter er tilgjengelige så snart du har registrert deg, og kanskje finner du en favorittante eller erfaren barnepasser som du er fornøyd med og vil fortsette å bruke. Det vil for øvrig lønne seg å komme til en god avtale om lønn og betingelser, slik at både du og barnevakten er enige og fornøyde.

Barnevakttjenester er stor butikk i utlandet

Her hjemme på berget er foreløpig ikke barnevakttjenester noen stor forretning, men spesielt i USA har dette markedet tatt helt av. Et godt eksempel på dette er tenåringsjenta Noa Mintz, som tjener enorme summer på barnevakttjenester i New York. Hun har ansatt mer enn 25 barnevakter i fulltidsstillinger og har flere enn 50 deltidsansatte. Dette viser at det utvilsomt er et udekket marked for barnevakter der ute – og vi vet at behovet også eksisterer i Norge. Derfor er det også svært sannsynlig at flere vil registrere seg som barnevakter på nett etter hvert som tilbudet blir enda bedre kjent. På den måten kan nettsiden være med på å dekke et behov som hotellene foreløpig ikke har klart å oppfylle.

Nyt hotellferien – sammen og alene

Når du reiser på ferie, enten det er her hjemme i Norge eller i utlandet, bør du altså kjenne til tilbudet om barnevakter. Om du ikke kan bestille via hotellet, kan det være mulig å bestille på nett. Det betyr at du kan tilpasse ferien enda bedre til dine egne ønsker og behov. Da kan du være sikker på at barna har et godt tilbud dersom du må arbeide, eller om du vil ut på restaurant alene sammen med kjæresten. En ferie eller en langweekend skal være en god opplevelse for alle, og med en dyktig barnepasser trenger du ikke å være redd for at barna kjeder seg hvis du har annet fore. Det er meget mulig at ferien faktisk blir enda mer vellykket for alle parter, når de voksne får litt tid for seg selv, mens barna stifter bekjentskap med andre barn eller får være med på morsomme aktiviteter. God tur!